Om mig

lotta.linusson@tranahund.se

Foto: Sofia Edlind

Lite om mig

Jag heter Lotta Linusson och har tränat hundar sedan 1979 då jag fick en Hovawart ”på köpet”, när jag träffade min man. Jag är utbildad instruktör av Svenska Brukshundklubben, 1989.

Numera har jag två stycken Hovawart, Spraka, född 2006 och Gnistra, född 2011. Spraka är lydnadschampion i Sverige och Finland och tävlar i högre klass spår, tävlade i SM i lydnad 2009 och 2010. Hon var även kvalificerad till SM 2011 men hade då valpar. Gnistra, dotter till Spraka, är min nya stjärna och är jätterolig att jobba med! I familjen finns även sheltien Sheila, som är min sons hund.

Jag tar emot ekipage för individuell träning (privatlektioner), och jag har även grupper från nybörjare till elit. Jag åker ut och har helgkurser och läger på brukshundklubbar, kennlar och hos kompisgäng.

Det spelar ingen roll på vilken nivå du och din hund befinner er; högt upp i klasserna eller kanske är ni nybörjare.

Välkommen att höra av dig!

Foto: Rasmus Linusson
Jag med Sheila, Spraka och Gnistra

Senaste nytt

Shiela är parad

Idag har vi varit i Uppsala och inseminerat Sheila med den fantastiska hanen TlJH(FM), Lp 1, Lp 2, Lp 3, RLDN, RLDF Tribusas Multum In Pravo Högre klass spår, högre klass bevakning, militär bevakning, elit lydnad och avancerad rallylydnad! Han har dessutom ett utmärkt...

Ny hemsida

Nu håller min nya hemsida på att växa fram. Information fylls på allt eftersom!

Shiela är parad

Shiela är parad, valpar kommer förhoppningsvis i januari, mer info när vi är säkra på att hon är dräktig!

Träningssugen?

Har du några frågor eller om du är träningssugen är du välkommen att höra av dig till mig.

Kontakta mig